Οι Culture Of Digital Elegance (C.O.D.E), επιστρέφουν – κ αυτήν τη φορά η πρότασή τους είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με ό,τι μας έχουν συνηθίσει!

Το νέο τους κομμάτι, φέρει τον τίτλο Words και μας τοποθετεί σε μία πιο Uptempo Rock διάθεση ξεφεύγοντας αρκετά από τις προηγούμενές τους κυκλοφορίες που κινούνταν σε πιο πειραματικά και σκοτεινά μονοπάτια.

Ο τίτλος Words, αναφέρεται στις λέξεις. Αυτές που λέμε ή δεν λέμε και οδηγούν στη ρήξη των ανθρωπίνων σχέσεων. Με νόημα πιο επίκαιρο από ποτέ, εν μέσω μίας πανδημίας και των δυσκολιών της καθημερινότητας και πόσο αυτά τα δύο επηρεάζουν την επικοινωνία. 

Το lyric video, εκφράζει ακριβώς αυτήν την δυσκολία, αλλά και την προσπάθεια, να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο.

Την παραγωγή του video την έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι, τα γραφικά είναι του Χρήστου Κάστανου, τη μίξη την έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Κατσαρός, το mastering ο Μίλτος Σχηματαριώτης, ενώ η ηχογράφηση έγινε στα Northside Music Productions Studio & Sierra Studios.

Οι C.O.D.E που αποτελούνται από τους Βίκυ Φυσικά (φωνητικά), Γιάννη Κατσαρό (κιθάρες, β΄ φωνητικά, στίχοι), Μίλτο Σχηματαριώτη (SynthProgramming) & Ηλία Γούλα (τύμπανα), ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι το 2008 και μας συστήθηκαν με πιο electropoprock ήχους, οι οποίοι  αποτελούσαν πάντοτε ένα πείραμα με προσωπικό χαρακτήρα.

Το “Words”, αποτελεί το 4ο σε σειρά single που κυκλοφόρησαν οι C.O.D.E τους προηγούμενους μήνες (μαζί με τα: “No Excuses”, “Stain”, “City Polluted”). Όλα τα κομμάτια θα συμπεριληφθούν στο 2ο full length album του σχήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και θα φέρει τον τίτλο “No Excuses”.

Το “Words”, κυκλοφορεί από την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου σε όλα τα online & streaming stores.

Ακούστε το No Excuses” εδώ:

Ακούστε το Stain” εδώ:

Ακούστε το City Polluted ” εδώ:

Ακούστε το Words” εδώ:

Βιογραφικό:

Oι Culture Of Digital Elegance (C.O.D.E) από την Αθήνα, δημιουργήθηκαν το 2008 και ο ήχος τους περιλαμβάνει ένα συνονθύλευμα ηλεκτρονικών και ροκ ήχων με πολλά στοιχεία εναλλακτικού και προοδευτικού χαρακτήρα. 

Το πρώτο τους LP κυκλοφόρησε το 2008 και έφερε ως τίτλο το όνομά τους, ενώ το 2009 κάποια κομμάτια του δίσκου αυτού, διασκευάστηκαν από τον παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής Geedel με αποτέλεσμα να κυκλοφόρησουν ένα EP με το όνομα “4 on the floor”.

Το 2013 κυκλοφόρησαν το “Machine EP”, ενώ το 2015 μετά από αλλαγές στον ήχο τους, με την προσθήκη φυσικών τυμπάνων, κυκλοφόρησαν το single “Imperfect Love”. 

Εδώ και αρκετούς μήνες (από τα τέλη του 2019), έχουν προχωρήσει σε μία σειρά κυκλοφοριών κομματιών, τα οποία όλα θα περιληφθούν στο νέο τους ολοκληρωμένο LP, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2021 και θα φέρει τον τίτλοNo Excuses”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.