Η Διαμάντη Δαγιάση επιστρέφει δισκογραφικά ερμηνεύοντάς μας το«Έλα ξανά».
Πρόκειται για ένα λαϊκό τραγούδι με πλούσια ενορχήστρωση, που πλημμυρίζει από το συναίσθημα της αγάπης, αυτό που νικάει το χρόνο και ξεπερνά αλώβητο όσα εμπόδια κι αν συναντήσει στο δρόμο του, ερμηνευμένο με πάθος και αλήθεια από τη Διαμάντη Δαγιάση .
Η μοναξιά είναι το μεγαλύτερο από αυτά, όμως η αγάπη έχει τη δύναμη να βγει μπροστά και, με σύμμαχό της την ελπίδα, να διατηρήσει ζεστό το σώμα και την ψυχή του ανθρώπου.
Τον στίχο υπογράφει η ποιήτρια Στέλλα Πετρίδου και τη μουσική οσυνθέτης Γιάννης Σκαρής.
Το «Έλα ξανά» αποτελεί το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι της νέας μουσικής και ποιητικής συλλογής της Στέλλας Πετρίδου που θα φέρει τον ίδιο τίτλο και που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2020.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι