Φαντασμαγορική η επίσημη πρεμιέρα των Ε. Πανοπούλου, Χ. Αντωνιάδη, Δ. Ολυμπίου [video - pics]

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φαντασμαγορική η επίσημη πρεμιέρα των Ε. Πανοπούλου, Χ. Αντωνιάδη, Δ. Ολυμπίου [video - pics]

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της μουσικοχορευτικής παράστασης “Απόψε πάω Μέγαρο” στην “Οδό Ακαδημίας”. Η Έλντα Πανοπούλου, η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Χρήστος Αντωνιάδης υποδέχτηκαν πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της πρωτεύουσας, που έσπευσαν να τους παρακολουθήσουν από κοντά.

Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό θέαμα με πολύ κέφι, χιούμορ, χορό και τραγούδι, πλαισιωμένο από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές και μουσικούς, οι οποίοι δημιουργούν μια μαγική βραδιά, με αξέχαστες εικόνες γεμάτες έμπνευση. Η Δέσποινα, ο Χρήστος και η Έλντα χορεύουν, τραγουδούν και όλοι γίνονται ένα, μια παρέα κάθε βράδυ!

Ο Χρήστος δένει την γραβάτα του , παίρνει το μικρόφωνο στο χέρι, η Δέσποινα φοράει το υπέροχο μακρύ φόρεμα της, και η Έλντα… η Έλντα δεν πάει Μέγαρο, θα μείνει με τον παίδαρο!

Concept – σκηνοθεσία: Έλντα Πανοπούλου