Οι FIASCO είναι ένα μουσικό συγκρότημα με πολλά είδη μουσικής στο ρεπερτόριο τους (rock, reggae, disco, pop, έντεχνο). Αυτή η μπάντα δημιουργήθηκε το 2013 από μια ομάδα μουσικών που είχαν αγάπη και μεράκι για την μουσική.

Ο Λεωνίδας Φίλκας και ο Θοδωρής Βουνοτρυπίδης ήταν οι ιδρυτές μπάντας και το 2014 προστέθηκε ο Αριστογείτον Μπάρπας, το 2015 ο Λάζαρος Μαμάτσιος, το 2018 προστέθηκε ο Λευτέρης Μακρίδης και το 2019 ο Αναστάσιος Μαρασλής.

Έτσι λοιπόν οι FIASCO, μετά την πλήρη ολοκλήρωση τους, γίναν αποδεκτοί στο ευρύ κοινό με πολλές συνεργασίες και σπουδαίες συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στον Ελλαδικό χώρο, επίσης και με πολλές συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.

Το 2020 ξεκινούν να δημιουργούν δικές τους μελωδίες σε συνεργασία διάφορους στιχουργούς. Έτσι λοιπόν δημιουργείται το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο “Καπαρντίνα” σε στίχους του Σάκη Σαμαρά και μουσική των FIASCO, την ίδια χρονιά δημιουργείται και το δεύτερο τραγούδι τους με τίτλο “Υπόγειο” σε στίχους του Σάκη Σαμαρά και μουσική του Χρήστου Γιαννόπουλου.

Αυτά τα δύο τραγούδια ήταν η αφορμή για την συνεργασία των FIASCO με την πολύ μεγάλη δισκογραφική εταιρεία REAL MUSIC το 2021. Αυτόν τον καιρό οι FIASCO μέσα από την καινούργια συνεργασία που κάναν με τον παραγωγό Πέτρο Βασιλειάδη μας υπόσχονται πολύ όμορφες δημιουργίες που έρχονται στο προσεχές μέλλον, μια από αυτές είναι ένα υπέροχο και ευαίσθητο κοινωνικό τραγούδι που προέκυψε μέσα από την συνεργασία τους με τον στιχουργό Νίκο Μώρο και έχει τον τίτλο “Εσύ είσαι η Ιθάκη σου” που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την REAL MUSIC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.