Οι  Grande Fox στις 19 Φεβρουαρίου 2021 παρουσίασαν το “Empty nest”. Είναι το δεύτερο fulllength album και τέταρτη συνολικά κυκλοφορία για το τετραμελές Space Psychedelic Stoner Heavy Rock σχήμα απ’ την Θεσσαλονίκη.

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ τους “Space Nest” (2016), του ΕΡ “Kulning” (2018) και του single Documento” (2019), το “Empty nest”περιέχει 11 νέα τραγούδια,  με τα “Hangman” και “Manganite”να έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Στο “Empty nest” συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Rottenness of Youth”.

Το τραγούδι αναφέρεται στη σαπίλα που χαρακτηρίζει τη νιότη σήμερα. Εδώ η θέση έκφρασης βρίσκεται σε ένα εγώ το οποίο έχει αφυπνιστεί και αρνείται να ακολουθήσει τα κοινά ρεύματα. Εναντιώνεται στην ηττοπάθεια του ατόμου και κάνει ξεκάθαρη την θέση του φτύνοντας στη μούρη όλη αυτή την άρρωστη κατάσταση στην οποία βαλτώνουν οι νέοι της κοινωνίας μας.

Το Rottenness of Youth είναι το δεύτερο τραγούδι του album «Empty Nest». Τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ήχο και το στυλ αυτού του κομματιού είναι riff, grunge vibes και το έντονο συναίσθημα του θυμού. Οι στίχοι αναφέρονται στη σημερινή σάπια πραγματικότητα και εκφράζουν την άρνηση να ακολουθήσουν αυτά τα κοινά ρεύματα της άρρωστης κατάστασης της κοινωνίας.

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ που θα δείτε πραγματοποιήθηκαν σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα που ονομάζεται Δράμα.

Grande Fox – “Rottenness of Youth” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.