Οι  Hurricane On Saturn είναι ένα νέο project που ξεκίνησε το 2019 από Ιταλούς μουσικούς που προέρχονται από διάφορα μουσικά είδη και ονομάζονται Dakm, Maydx, Antares, Rastaban και Marakk. Η πρόταση τους που δε μπορεί να ταξινομηθεί σε κάποιο είδος, βασίζεται σε μια μοναδική χρήση ηλεκτρονικών στοιχείων σε συνδυασμό με επιρροές rock, rap, post-hardcore και crossover.

Το πρώτο άλμπουμ “Killing Field” κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου 2020 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μαζί με το επίσημο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι στο κανάλι YouTube της μπάντας.

 Προς το παρόν, ο Hurricane On Saturn δουλεύουν πάνω σε νέα singles που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες και ο πρώτος τίτλος  για το “Outsider” έχει ήδη κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου 2021. Στο τραγούδι που μιξαρίστηκε εξαιρετικά από τον Matt Dougherty, έπαιξε τύμπανα ο Dakm.

Το ολοκαίνουριο single “Outsider” από τους Hurricane On Saturn σε όλα τα καλύτερα ψηφιακά καταστήματα. Στην αποκλειστική πρεμιέρα στο Bandcamp, οι πρώτοι 100 followers θα λάβουν δωρεάν κωδικό για να εξαργυρώσουν το τραγούδι

https://hurricaneonsaturn.bandcamp.com

Ακούστε το εδώ: HURRICANE ON SATURN “Outsider”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.