Οι ηθοποιοί της σειράς “Έξαψη”

Δείτε είναι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην καινούργια σειρά του MEGA “Έξαψη“; Ποιους χαρακτήρες υποδύεται ο καθένας από τους ηθοποιούς; Δείτε στο Thess24.gr το εξαιρετικό καστ της σειράς.

Ο Τάσος Νούσιας, η Ιωάννα Παππά, ο Κίμων Κουρής, ο Κώστας Κάππας, η Αναστασία Παντούση, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Νίκος Νικολάου, η Γιούλικα Σκαφιδά είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς που θα προβάλλεται στο Mega Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00. Το σενάριο είναι της Τίνας Καμπίτση και η σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σενάριο: Τίνα Καμπίτση
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης, Βασίλης Κλωτσοτύρας
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η «ΕΞΑΨΗ» είναι η νέα σειρά του MEGA. Πρόκειται για ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο. Η ιστορία διαδραματίζεται ένα καυτό καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Βλέμματα. Σιωπές. Μυστικές συναντήσεις και παρεξηγήσεις. Η απόπειρα δολοφονίας μιας δημοσιογράφου θα προκαλέσει αναταράξεις. Το ερωτικό πάθος δύο ανθρώπων που συναντιούνται τυχαία θα φέρει τα πάνω κάτω σε δυο γάμους. Άνθρωποι σε πλάνη θα κονταροχτυπηθούν με τον χειρότερο εχθρό τους, τον εαυτό τους. Η σύγκρουση των ηρώων με την πραγματικότητα θα τους αναγκάσει να ξεπεράσουν κάθε όριο και να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους, στα πιο καλά κρυμμένα μυστικά. Ζωές υποταγμένες στη ρουτίνα της καθημερινότητας επαναστατούν και τα «φρένα» των ηρώων σπάνε με απρόβλεπτες συνέπειες. Μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα;

Δείτε αναλυτικά τους ηθοποιούς με φωτογραφίες και περιγραφή των ρόλων στο HappyTv.gr