“Πρόσκληση” : Δείτε τα 6 πρώτα επεισόδια της διαδικτυακής σειράς Θρίλερ – Μυστηρίου

To 2o Lockdown ήρθε πάλι λόγο της κατάστασης που βιώνουμε με τα κρούσματα του Covid 19.
Για να περάσει η ώρα μας στο σπίτι, (αφού δεν μπορούμε να βγούμε για καφέ και ποτό) το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να δούμε ταινίες ή σειρές.
Σας προτείνουμε την μίνι διαδικτυακή σειρά θρίλερ – μυστηρίου »Πρόσκληση» όπου παίζει ο γνωστός ηθοποιός Βύρων Κολάσης (όπου παίζεις στις 8 Λέξεις) και πολλοί νέοι ηθοποιοί.
Η »Πρόσκληση» προβάλλεται στο Youtube και έχουν ανεβεί τα πρώτα 6 επεισόδια, συνολικά είναι 10 του Α’ Κύκλου.

Υπόθεση Σειράς:

Μια ομάδα εξερευνητών καλείται από την αστυνομία να εξιχνιάσει μια άλυτη ως τώρα υπόθεση. Ο Κέρμαν, ένας Ελληνοαυστραλός επιστήμονας, έρχεται στην Ελλάδα. Τον συνοδεύει η κόρη του, Ναταλία προκειμένου να παρευρεθεί σε μια δεξίωση προς τιμήν του. Στην δεξίωση  όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ!  Κατά ένα μυστηριώδη τρόπο, η πρόσκληση της δεξίωσης του δόκτωρ βρίσκεται σ’ ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.
Δυστυχώς, έως σήμερα, η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τον άτυχο Κέρμαν και την κόρη του. Αναγκάζονται λοιπόν να ζητήσουν την βοήθεια της μεγαλύτερης εξερευνητικής ομάδας αποκαλούμενης ως ”Σ.Κ.Ι.Α.» για να λύσουν αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο. Η ομάδα αρχίζει να συλλέγει στοιχεία ώσπου παίρνουν την απόφαση να μπουν στο εργοστάσιο στο οποίο βρέθηκε η περίφημη πρόσκληση. Ξαφνικά οι πόρτες του εργοστασίου κλειδώνουν χωρίς να το καταλάβουν.
Άραγε θα μπορέσουν ν’ αποδράσουν έχοντας βρει τον ένοχο ή θα θαφτούν για πάντα μέσα στο κτίριο παίρνοντας μαζί τους το μυστικό; Τελικά πού σταματάει η λογική και πού αρχίζει το παράλογο; Θα αντέξουν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό;

Παίζουν:

Βύρων Κολάσης. Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Εύα Αλεξανδροπούλου, Σίμος Δρακόπουλος, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δημήτρης Νέζης, Μάρθα Μουτσάκη, Νικόλας Μουρελάτος, Cate Capasso και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου.

Δείτε το 1ο Επεισόδιο:

Περίληψη 2ου Επεισοδίου:

Στη βίλα του Δημήτρη Δρακόπουλου, δύο αξιόμαχοι αστυνομικοί (Μάκης και Κατερίνα)  ανακρίνουν τον γνωστό επιχειρηματία με σκοπό να μάθουν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Φτάνουν στο σημείο να επισκεφθούν ακόμα και το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμειναν οι δύο αγνοούμενοι, προσπαθώντας να συλλέξουν όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούν σχετικά με το αναπάντεχο γεγονός. Παράλληλα, η Άσπα, η θεία της Ναταλίας, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ξεσπά συνεχώς πάνω στον σύζυγό της, Νικηφόρο, ο οποίος δεν ξέρει πια πώς να την αντιμετωπίσει.  Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, μια βραβευμένη ομάδα εξιχνίασης μεταφυσικών φαινομένων (Σ.Κ.Ι.Α.) προσπαθεί να φέρει εις πέρας μια ακόμη δύσκολη αποστολή με γνώμονα την αλήθεια και τη δικαιοσύνη!
Ποιός θα παλέψει για να φέρει στο φως την αλήθεια και ποιός θα κάνει τα πάντα για να μη μαθευτεί ποτέ;

Δείτε το 2ο Επεισόδιο:

Περίληψη 3ου Επεισοδίου:

Οι δύο αστυνομικοί (Μάκης και Κατερίνα) βρίσκονται στο τμήμα και ανακρίνουν τον επιχειρηματία Δημήτρη Δρακόπουλο προσπαθώντας να του αποσπάσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν! Εκείνος ανασύρει μνήμες του παρελθόντος. Οι δύσκολες ώρες που πέρασε στην Αυστραλία η μικρή του κόρη, στάθηκαν αφορμή για να γνωρίσει τον καθηγητή Κέρμαν! Παράλληλα, η ομάδα εξερεύνησης μεταφυσικών φαινομένων (Σ.Κ.Ι.Α.) βρίσκεται σ’ ένα πολυτελές εστιατόριο και γιορτάζει μια ακόμα επαγγελματική τους επιτυχία. Και καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, η αστυνομία καταφέρνει να εντοπίσει το κινητό του γιατρού Κέρμαν σ’ ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Αποφασίζει λοιπόν να εισβάλλει για να βρει χρήσιμα στοιχεία για την υπόθεση!
Άραγε οι ανακρίσεις θα φέρουν τους δύο αστυνομικούς ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια ή θα ανασύρουν στην επιφάνεια περισσότερα ερωτηματικά;;;

Δείτε το 3ο Επεισόδιο:

Περίληψη 4ου Επεισοδίου:

Ο Μάκης και η Κατερίνα, αν και αναστατωμένοι από την χθεσινή τους μεταφυσική εμπειρία, βρίσκονται στο τμήμα και περιμένουν την ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. Εκείνοι καταφθάνουν με σκοπό να τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της απρόσμενης εξαφάνισης του καθηγητή Κέρμαν και της κόρης του. Ύστερα από πολύωρες συζητήσεις, τα μέλη της ομάδας αναχωρούν. Έχουν όμως στα χέρια τους τα απαραίτητα στοιχεία που θα διευκολύνουν  την έρευνά τους! Έτσι, κατευθύνονται στο γραφείο τους με πρώτο στόχο να οργανώσουν τις επόμενες σημαντικές τους κινήσεις.
 Άραγε τα μέλη της ομάδας Σ.Κ.Ι.Α. θα τολμήσουν να μπουν στο εργοστάσιο αψηφώντας κάθε κίνδυνο… ή ο φόβος για το άγνωστο θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους;;;

Δείτε το 4ο Επεισόδιο:

Περίληψη 5ου Επεισοδίου:

Η επιτυχημένη ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. συνεχίζει την εξερεύνηση στο εσωτερικό μέρος του εγκαταλελειμμένου εργοστασίου παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει! Μια εξερεύνηση που φέρνει τα μέλη της αντιμέτωπα για ακόμη μια φορά με το μεταφυσικό στοιχείο!!!  Αυτό το γεγονός όμως δεν θα την εμποδίσει να επιχειρήσει ακόμα μια είσοδο στο εργοστάσιο!!! Έτσι μετά από πολύωρη έρευνα η ομάδα αποφασίζει να επιστρέψει στο γραφείο της και να εξακριβώσει με την βοήθεια της τεχνολογίας τι πραγματικά συμβαίνει σ’ αυτό το τόσο αινιγματικό μέρος! Παράλληλα, ο αστυνομικός Μάκης επισκέπτονται τη βίλα του επιχειρηματία Δρακόπουλου προκειμένου να κάνουν μερικές ερωτήσεις στη μικρή Ιφιγένεια που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης!

Δείτε το 5ο Επεισόδιο:

Περίληψη 6ου Επεισοδίου:
Η Κατερίνα επισκέπτεται την ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. Ο σκοπός της είναι να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του καθηγητή Κέρμαν, καθώς και με τα περαιτέρω στοιχεία που έχουν συλλέξει τα μέλη της. Μετά από συζητήσεις, οι δύο πλευρές συμφωνούν, να ξαναμπεί η ομάδα με τον απαραίτητο εξοπλισμό στο εργοστάσιο προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της αλήθειας! Όμως μέσα σ’ αυτό το ψυχρό και σκοτεινό μέρος, θα τους ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος φέρνοντας στην επιφάνεια ένα κοινό και ίσως μοιραίο γι’ αυτούς βίωμα! Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι επιβλητικές πόρτες του εργοστασίου κλείνουν και η περιπέτεια τώρα ξεκινάει!
Θα καταφέρουν τα μέλη της ομάδας να απεγκλωβιστούν από το εργοστάσιο ή θα θαφτούν ζωντανοί παίρνοντας μια για πάντα την αλήθεια μαζί τους;;;;;
Δείτε το 6ο Επεισόδιο:

Ακολουθήστε την »Πρόσκληση» στα Social Media:

About Βαλεντινα

Είμαι απόφοιτη του τμήματος διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων. Έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στον τομέα του τουρισμού. Μου αρέσουν τα ταξίδια, τα puzzle, το πλέξιμο και ό,τι μπορεί να μου διεγείρει τη φαντασία και με κάνει να νιώθω δημιουργική. Ακούω όλα τα είδη μουσικής αλλά λατρεύω τη τζάζ και τον ήχο του σαξόφωνου

3 thoughts on ““Πρόσκληση” : Δείτε τα 6 πρώτα επεισόδια της διαδικτυακής σειράς Θρίλερ – Μυστηρίου

  1. Pingback: Πρόσκληση : Δείτε το trailer του 7ου Επεισοδίου! – Ra2fono.Gr

  2. Pingback: “Πρόσκληση” : Τι θα δούμε στο 8ο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς θρίλερ – μυστηρίου – Ra2fono.Gr

  3. Pingback: Γνωρίστε την όμορφη Εύα Αλεξανδροπούλου – Ra2fono.Gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *