Με καταγωγή από Βόρεια Ελλάδα, ο Θανάσης σπούδασε μουσική για 5 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, 2 στην Αθήνα και άλλο ένα χρόνο στην Αμερική.

Σαν μπουζουξής σε ηλικία 16-17 χρονών κατέβηκε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες για 10 περίπου χρόνια.  Στα 25 πήρε την απόφαση να φύγει στην Αμερική ακολουθώντας το μεγάλο όνειρο να δημιουργήσει εταιρείες που θα έχουν σχέση με την μουσική και το τραγούδι.

Το 2013 ξεκίνησε την πρώτη εταιρεία του την Stoxos Entertainment όπου αναλαμβάνει πολυτελείς εκδηλώσεις, live weddings, baptisms private parties και αλλά πολλά σε διάφορες πόλεις της Αμερικής με ελληνική και ξένη μουσική.

Το 2018 ήρθε η δεύτερη εταιρεία που λέγεται Pr. Promotion όπου αναλαμβάνει την διαφήμιση καλλιτεχνών σε ότι αναφορά άγνωστα ονόματα στην Αμερική σε συνεργασία με ραδιόφωνα, TV και sites to internet.

Την ίδια χρονιά ήρθε και η εταιρεία the Beauty of Greece Production όπου ήτανε το πιο μεγάλο όνειρο να φέρνει σχήματα από την Ελλάδα σε περιοδεία σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία.

Όλες του η εταιρείες έχουν έδρα την New York.

Από το 2019 έχει φτιάξει στούντιο για παραγωγή μουσικής και τραγουδιών των οποίων γράφει στίχο, μουσική και ενορχηστρώνει. Συνεργάζεται επίσης με διάφορους μουσικούς κ στιχουργούς από όλον τον κόσμο και αυτές οι δημιουργίες πάνε σε σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα που εκτιμά και αγαπά

Από αρχές του 2022 επίσης έχει δημιουργήσει συνεργείο που αναλαμβάνει κάθε παραγωγή (μουσική και/ή τραγούδι) που θα πραγματοποιείτε σε Αμερική και Ευρώπη.

Η πρώτη και κύρια δουλειά του είναι musical director, μαέστρος του προγράμματος και στο ‘πατάρι’ σαν μπουζουξής soloist και καλλιτεχνικός επιμελητής όλου του προγράμματος από την αρχή μέχρι το τέλος.

Παίζει μπαγλαμά, ούτι, κιθάρα, φλογέρα και λαούτο.

Ο Θανάσης αυτή την εποχή είναι ευτυχισμένος γιατί μας παρουσιάζει το πρώτο του album με 8 δικά του ορχηστρικά κομμάτια. Οι συνεργάτες του είναι άνθρωποι που θαυμάζει από μικρό παιδάκι και τους θεωρεί από τους καλύτερους μουσικούς στον κόσμο. Άνθρωποι μη Έλληνες που βάζουν τα Ελληνικά ακούσματα με τον ήχο του μπουζουκιού σε καινούργιες ιδέες σε κόσμο που κατάγεται από αλλά έθνη αλλά αγαπούν τον Ελληνισμό και την Ελληνική μουσική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.